Afscheid fam.Hagg

(21-aug-2012)
Het hele gezin Hagg werd in de klederdracht gestoken. Dat gaat niet vanzelf met die kraplappen. Op een paardekar hebben ze nog een ronde langs de Eemdijk gereden. Daarna volgde in het kerkgebouw de afscheidsavond met de gemeenteleden.
Dit gebeurde met liederen en natuurlijk een gedicht van zuster Klaasje Hartog. Ook kreeg de fam.Hagg een mini-concert van het koor. "Samen Eemdijk". Het Haggies-lied werd gezongen door de dames van de activiteitencommissie waarna de kangaroes door de kerk sprongen.
Aartsie en Hentemeut konden gelukkig de hulp van drs.P inschakelen. Daarna probeerde Axel en Cora nog twee mystery guests te ontmaskeren wat overigens niet meeviel.
Na een hapje en een drankje was er gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen van het predikantsgezin.

klik op de kleine foto's om ze beter te bekijken)