Kindermiddag

(13-juni-2012)
Er waren 35 kinderen aanwezig, deze werden verdeeld onder 4 leidsters, we moesten met z'n allen over Eemdijk lopen, om bij een aantal adressen van mensen uit de gemeente een spelletje te doen.
Deze personen hadden zich weer een middag opgeofferd om het tot een succes te maken en dat was het ook.
Helaas staan de personen in kwestie niet op de foto, de kinderen hebben genoten en daar doen wij het tenslotte voor.
Van een snoepjes-memory tot ezeltje prik, wat overigens een succes was, volgens de kinderen.
Tot slot nog lekker samen snacken, een fricandel of kroket met frietjes gaat er altijd wel in.

klik op de kleine foto's om ze beter te bekijken)
kindermiddag-013.jpg kindermiddag-018.jpg kindermiddag-023.jpg kindermiddag-025.jpg kindermiddag-032.jpg kindermiddag-033.jpg kindermiddag-037.jpg kindermiddag-038.jpg